Vols formar part del nostre equip?
A L'Onada Serveis estem buscant un cap de cuina en col·lectivitats per la nostra Residència de Casserres.
Oferim:
* Contracte estable i per substitució
* Jornada Completa
* Salari 20.000€ bruts anuals
* Horari: Dilluns a Divendres matins i dissabte mati i tarda
Compromís de L’Onada Serveis amb la diversitat i la igualtat d'oportunitats, és per aquest motiu que totes les nostres ofertes estan dirigides a qualsevol persona que reuneixi els requisits exigits. L’Onada fa un pas ferm per la igualtat, t'hi vols sumar?
Tareas:
* Elaborar àpats i guarnicions en funció dels menús previstos i pautats per dep de Nutrició i validats per RHS.
* Coordinar i controlar les fases de manipulació, preparació i cocció dels aliments, decidint les quantitats més adients en cada plat.
* Fer la recepció dels aliments subministrats pels proveïdors, tenint cura que es compleixin les exigències en quantitat, qualitat, aspecte i altres consideracions (APPCC).
* Controlar les existències de producte.
* Donar compte al seu cap de qualsevol incidència i/o necessitat en relació al personal del seu torn, productes, instal·lacions, utillatge, etc.
* Vetllar per la màxima neteja i higiene de la cuina i de l'instrumental culinari. Netejar i endreçar els espais i estris culinaris emprats en el decurs de la feina.
* Controlar el funcionament i manteniment dels estris de cuina i supervisar i/o realitzar el manteniment, en perfectes condicions de la cuina, neteja i funcionament de la maquinària i utensilis propis del departament com: safates, forns, fregidora, extractors, filtres, talladores, olles, etc.
* Controlar el correcte estat dels aliments i les condicions higièniques de la cuina en base als protocols de neteja.
* Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, d'acord amb els procediments establerts i la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.
* Realitzar totes aquelles funcions que, sense especificar, estiguin en consonància amb el seu lloc de treball i qualificació professional.
Requisitos:
* EGB / ESO
* Carnet de manipulador d'aliments
* Es valorarà formació específica del lloc de treball:
* CFGM cuina i gastronomia
* APPCC
Habilitats i valors:
* Sentit de la responsabilitat i la professionalitat
* Disposició de Servei
* Creativitat
* Sociabilitat
* Interès pel treball amb gent gran
* Dots de coordinació i supervisió d'equips
* Disponibilitat i flexibilitat horària
#J-18808-Ljbffr