Grup Carles col·labora amb una residència de gent gran de la ciutat d'Igualada per la incorporació d'una persona en el seu equip de cuina per cobrir les vacances d'estiu (juny a setembre).
Responsabilitats:
1. Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments.
2. Atendre i executar les incidències relacionades amb l'atenció al resident: canvi de dieta, d'horari, especificitats concretes relacionades amb l'alimentació.
3. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina.
4. Comprovar la qualitat dels aliments.
5. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal.
6. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina.
7. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.
8. Inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments.
9. Realitzar els registres de traçabilitat dels aliments preparats.
10. Completar els registres establerts al centre.
11. Respectar i aplicar les normes d'higiene en la manipulació d'aliments i l'APPCC.
12. Emmagatzemar tots els productes que arriben dels proveïdors.
13. Fer el control de magatzems setmanal, vigilant que no hi hagi aliments caducats o en mal estat i actualitzar les existències.
Requisits:
Experiència de 1 any. Imprescindible tenir dilatada experiència com a cuiner/a de col·lectivitats. Molt valorable tenir experiència en residències de gent gran.
Condicions:
* Contracte laboral indefinit.
* Jornada completa.
* Altres dades d'interès: Contractació a jornada completa o parcial. Disponibilitat per treballar els caps de setmana. Ambient de treball familiar i molt proper.
#J-18808-Ljbffr