Definició del lloc de treball:
1. Preparació i realització de visites al celler i animació de tastos.
2. Preparació i realització d’esdeveniments especials i enogastronòmics.
3. Gestió del calendari d’enoturisme.
4. Creació d’activitats especials.
5. Gestió de clients i agències.
6. Venda de producte de la botiga.
7. Control d’estocs i proveïdors.
8. Manteniment del centre d’enoturisme.
9. Recepció de trucades i de correus electrònics.
Requisits:
1. Estudis i/o experiència en: Sumelleria, Enologia, Enoturisme, turisme, restauració, hoteleria, sector agroalimentari, etc.
2. Llengües bàsiques: Català, castellà i anglès nivell alt, parlat i escrit (essencial). Es valorarà nivell de Francès.
3. Gran disposició a treballar en equip.
4. Gran disposició a adquirir responsabilitats i autonomia en les tasques.
5. Bona presència - atenció al públic.
6. Capacitat d’adaptació i versatilitat.
7. Carnet de conduir & vehicle propi.
Condicions laborals:
1. Condicions: 16 hores/setmana.
2. Horari: Caps de setmana 10h a 18h.
3. Sou: En funció d’experiència i capacitats.
Experience: Required
Languages: English – Advanced. Spanish – Advanced
Employment: Part-time
Schedule: dissabte i diumenge de 10h a 18h
Starting time: Immediate start!
About Alta Alella:
Alta Alella, celler ecològic a la DO Alella, elabora vins i caves d'alta qualitat, combinant la tradició i la innovació amb compromís natural. Ofereix experiències d'enoturisme exclusives amb visites guiades i tastos professionals.
#J-18808-Ljbffr