**Sumari (50 paraules)**
Preparar la massa per a elaborar pizzes diàriament, dominant diferents estils i tècniques de coccions. Conèixer diversos tipus de forns, com els de llenya, elèctrics o de gas. Supervisar l'equip i ajudants del departament culinari, garantint que les pizzes es preparen segons els paràmetres establerts pel restaurant.
Descripció del treball
* Preparació de la massa per a la producció diària de pizzes.
* Dominació de diferents estils i tècniques de coccions, adaptant-les als gustos dels clients.
* Confeccionar pizzes segons els estàndards del restaurant, supervisant la qualitat i la presentació.
* Col·laborar amb altres cuiners i ajudants en la preparació i servei de plats.
Responsabilitats principals
* Supervisió del departament culinari, assegurant-se que totes les activitats es realitzin segons els procediments establerts.
* Gestió del temps i recursos per garantir una producció eficaç i sense contratemps.
* Manteniment de l'estatim i la higiene dels locals de treball i del material utilitzat.
* Foment de la innovació i la creativitat en la creació de nous menús i receptes.
Requisits bàsics
* Experiència previa en la branca de la gastronomia, especialment en la preparació de pizzes.
* Conociments teòrics i pràctics sobre la preparació de massas i ingredients, així com sobre els requisits higiènics i de seguretat en la cuina.
* Habilidades comunicatives per coordinar l'equip i gestionar situacions d'estrès durant el servei.
* Flexibilitat i capacitat d'adaptació a les necessitats del client i del restaurant.