Empresa de restauració consolidada cerca cap Xef pel seu nou Centre de Producció Gastronòmic a Sant Feliu de Guíxols Costa Brava.
En aquest centre s'elabora 5a gama gurmet de cuina Mediterrània destinada a botigues gurmets i grans superfícies. Aproximadament hi ha entre 15-20 referències de plats i també es produeixen alguns productes pel seu restaurant. Es tracta d'una gran cuina de 400m totalment equipada.
Si busques una posició estable en un projecte gurmet, tens més de 5 anys en centres de producció o col·lectivitats i ets un líder nat, et volem conèixer!
FUNCIONS:
Reportant a la Direcció general i propietat, la candidatura escollida haurà de responsabilitzar-se de:
* Planificar i organitzar les diferents tasques a la cuina de producció establint els mètodes necessaris
* Creació i implementació de nous estàndards i processos de treball
* Preparació del pla de producció previst per cada dia per l'establiment propi de restauració i productes de 5a gama per a grans superfícies.
* Creació de nous plats conjuntament amb el Xef i propietari
* Realització de fitxes tècniques i escandalls per una correcta gestió i control de costos.
* Gestió de compres amb proveïdors per obtenir el millor marge comercial
* Control d'inventaris i minves
* Garantia una un estricte control de traçabilitat del producte
* Control i supervisió de les normes higiènic-sanitàries de manipulació, PRL i supervisió de l'APPCC's.
* Supervisar el manteniment i bon ús de tota la maquinària
* Control de totes les àrees del centre: envasat, preparació, cuina, estucatge, etç
* Liderar, gestionar, supervisar i formar quan sigui necessari a l'equip de 8-10 persones
CONDICIONS:
* ️Incorporació: Immediata
* Horaris: de dilluns a divendres de 8 a 17h
* Festius: dissabtes i diumenges
* Salari: 35.000-45.000€ segons vàlua de la candidatura
* Contracte: estable, directe amb l'establiment
REQUISITS:
* Formació mínima: CFGM cuina
* Experiència mínima: 5 anys com a cap de cuina en centres de producció o col·lectivitats
* Haver treballat amb grans volums de producció
* Idiomes: català i castellà.
* Domini del correu electrònic i bon ús del word i l'excel
* Residència a Baix Empordà preferentment
* Carnet B i vehicle propi.
PERFIL PROFESSIONAL:
* Perfil hibrid que es desenvolupi bé com a gestor i també durant l'operativa de cuina.
* Bones bases culinàries de la cuina tradicional i gurmet
* Es busca una persona apassionada per la cuina, dinàmica, responsable, organitzada i metòdica, amb habilitats per treballar en equip, resolutiva i amb dots de comunicació i lideratge.
Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat per valorar adequadament el teu perfil