Restaurant acollidor de cuina mediterrània elaborada i creativa, amb producte de proximitat i un dels millors valorats de la zona de Begur, es troba en cerca de responsable per encarregar-se del funcionament de sala.
Si tens experiència com a cap de sala / maître, t'agraden els reptes, la gastronomia moderna, cerques un projecte estable i tens passió per l'atenció al client, et volem conèixer!
FUNCIONS
* Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal de sala.
* Controlar despeses, mantenint ràtios per complir els objectius marcats i identificant possibles millores.
* Establir noves estratègies i procediments per millorar l'experiència del client.
* Gestionar amb eficiència el restaurant i garantir el compliment de la normativa i protocols.
* Responsabilitzar-se de les reserves de sala i assignacions.
* Col-laborar amb la direcció en la selecció de noves incorporacions.
* Coordinar, capacitar, supervisar i liderar equip de sala.
* Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius.
* Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta.
* Treballar amb servei de carta amb un equip de 2-3pax.
* Participar en el servei a sala, assessorant al client.
* Gestionar stocks, comandes i compres a proveïdors.
* Responsabilitzar-se de les caixes.
* Vetllar per la satisfacció del clients i fidelitzar-los.
CONDICIONS
* Incorporació immediata
* Contracte fix discontinu, directe amb l'establiment (normalment de meitat de febrer a meitat de desembre)
* Salari: 25.000€ brut/any + incentius + propines
* Horaris:
* Febrer a Setmana Santa + octubre a tancament mig desembre: 11:30 a 15:00-16:00 + 19:00 a 23:00 (3 dies de festa)
* Setmana Santa a juny + setembre: 11:30 a 15:00-16:00 + 19:00 a 23:00 (2 dies de festa)
* Juny-setembre: 11:30 a 16:00 + 19:00 a 24:00 (1,5 dies de festa)
1. Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.
2. Experiència mínima: 3 anys com a cap de sala.
3. Valorable coneixements de sumilleria i cocteleria.
4. Domini de TPV i PDA/handy.
5. Idiomes: Català i castellà nivell avançat, anglès i francès nivell mig.
6. Coneixements d'internet i correu electrònic, word i excel bàsics.
7. IMPRESCINDIBLE residir a Begur o rodalies.
8. Disposar de carnet de cotxe i vehicle si es viu fora de Begur.
PERFIL PROFESSIONAL
Persona responsable i resolutiva amb capacitats de gestió d'operativa i personal en un entorn multicultural i dinàmic, amb habilitats per executar diferents tasques simultàniament i treballar sota pressió, amb grans dots de lideratge, comunicació, iniciativa i presa de decisions, amb interès per una gastronomia moderna i la millora de la qualitat.
#J-18808-Ljbffr